Leider: CruelPrincess
Aantal leden: 7
Biome: Mountains
Level: Dorp

Hallo! Wij zijn een dorpje genaamd Elfhame, we zullen onszelf even kort aan jullie voorstellen:
We zijn nog maar heel klein maar wel erg gezellig, zitten vaak in call en grinden graag samen. Ons kingdom zit op een berg en onze bouwstijl is Fantasy zoals je op de foto kunt zien! We zijn allemaal wel in om wars te doen alleen zijn we er nu nog niet sterk genoeg voor, daar zijn we dus hard mee bezig. Wel vinden een paar leden het leuk om andere kingdoms zo nu en dan te bordercampen.  In ons kingdom vinden we het belangrijk dat iedereen naar elkaar luistert en dat we voornamelijk gewoon veel lol hebben. We zijn niet een kingdom met veel vijanden en zijn goed in contact met een paar kleine kingdoms om ons heen.

Als je in ons kingdom wilt hebben we wel een paar kleine eisen: je hebt discord, je kan veel online komen en je kan je gewoon gedragen en luisteren naar de andere leden. Ben je nou helemaal enthousiast om ons kingdom te joinen of wil je nog wat meer van ons weten? Stuur dan een prive bericht naar Joska#1704. Zij zal je dan verder helpen.
Hopelijk tot snel!

Geplaatst op 04-03-2022